LEGENDARELE PETRECERI CU SPUMĂ SPECIFICE CLUBURILOR DIN IBIZA AU AJUNS FOARTE POPULARE ȘI ÎN ROMÂNIA.

Premiere Productions este distribuitor autorizat în Romania al producătorului de tunuri și lichid de spumă Oh!FX din Spania. Echipamentul și lichidele oferite sunt de ultimă generație, produse în Uniunea Europeană. Protecția participanților este maximă, neexistând elemente toxice, care să atace pielea sau să păteze. 

Daca nu sunteți familiarizat cu partea tehnică a echipamentelor pe care le doriți, echipa de specialiști a Premiere Productions, cu experiență vastă în domeniu și cu un portofoliu substanțial de evenimente va poate îndruma să luați cele mai bune decizii, oferindu-vă toate informațiile de care aveți nevoie.


Spuma Party – petrecerea cu spumă realizată cu ajutorul tunurilor de mare presiune care aruncă spuma la 8-10 m distanță, e cea mai căutată noutate in materie de distracție în sezonul estival.

Spuma Party este un element nelipsit din petrecerile organizate in cluburi sau petreceri private. Această „baie” de spumă poate fi un deliciu atât în spațiu interior, cât și exterior (petreceri în aer liber, piscină), fiind un element deosebit și de neuitat pentru participanți. Copii, tineri şi oameni în toată firea se înghesuie să danseze cu mâinile ridicate în valul alb care ţâşnește din tunul de spumă.

Cumpără echipamentele

Toate echipamentele de care aveți nevoie pentru o petrecere cu spumă le găsiți în magazinul on-line:

You've just added this product to the cart: